PARTNERS
GE-AB är en samarbetspartner där vi tillsammans kan genomföra lite större jobb och på en större geografiskyta.

Jobb som vi kan utföra är bla, mekaniskt ventilerade golv i bostadshus,företag samt idrottshallar. Vi lägger både Subfloor och Optivent lösningar.

Subfloor är ett regelgolvsystem. Subfloors golvventilation sätter luftspalten under golvet i undertryck och ventilerar, för att eliminera att mögeltillväxt/rötskador uppkommer.

Optivent systemet bygger på en så kallad ”Platonmatta” som är ett samlingsnamn för distansmatta. Vi använder Fuktspärrtekniks mattor, Whiteline och Blackline vid våra installationer. Genom att använda dessa mattor erhåller du som kund en 50 års materialgaranti. Optivent bygger på en mekanisk undergolvsventilation. Optivent bygger endast 8mm och kan läggas på dom allra flesta ställen utan att påverka huset eller lokalen nämnvärt samt att man kan nästan alla typer av golv ovanpå.

Du får också ett varmare och behagligare golv eftersom du för ner varm rumsluft under Optivent mattan White Line eller Black Line.


Trygghetsvakten är vår partner och leverantör av bland annat vinds- och krypgrundsavfuktare

Klicka gärna på länken i loggan för att läsa mer om deras produkter samt olika fukt- och mögelproblem.
Fuktspärrteknik är leverantör av mycket av vårat material så som White line, Black line som distansmatta, Favolen och Protect VC Foil som krypgrundsisolering bland annat.

Fuktspärrteknik har produkter för hela ditt hus och vi monterar allt så hör av dig om du har problem eller en fråga runt hus

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du ger ditt samtycke till detta.  Läs mer