TJÄNSTER

Vind

Den vanligaste orsaken till problem på vinden är att den varma luften från boytorna som tränger upp på vinden där den möter kall luft.

Om du redan har en mögelpåväxt på din vind eller känner orolig för klimatet på din vind kan du kontakta oss på info@fmsab.se för en fuktkontroll. 


Krypgrund

Har du problem med dålig lukt i ditt hus? Har du en krypgrund? Då kan det vara dags att se över hur miljön i din krypgrund är. 

Kontakta oss på info@fmsab.se om du behöver hjälp med att bedömma vad som behövs i din krypgrund. 


Syllbyten

Är syllen av tryckimpregnerat virke kan det lukta illa redan vid en fuktkvot på 14 procent, något som inte helt ovanligt om du har ett hus från 60- eller 70-talet.

Kontakta oss på info@fmsab.se för att se hur vi kan hjälpa er.


Ventilerade golv

Med våra mekaniskt ventilerade golvsystem kan du lägga alla typer av godkända övergolv, såsom betong, trä, laminat, parkett eller golvspånskiva och plastmatta. Vi väljer det system som passar hos dig, vilket vi tar reda på genom en noggrann besiktning.

Kontakta oss för konsultation redan idag!

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du ger ditt samtycke till detta.  Läs mer